”En sång mot cancer” på Ryttartorpet med Adam och Madeleine

En dryg vecka innan framträdandet förra sommaren, tvingades Adam ställa in, hans sjukdom gjorde det omöjligt. Men nu ser han och hans fru fram mot en härlig sommarkväll på Ryttartopet den 29 juni kl 19.00 med sång, musik och att dela med sig av upplevelser och erfarenheter. Samtidigt gör de en insamling till Cancerstiftelsen i Kronobergs län.

Här berättar Adam om sin ovanligt besvärliga cancer, hur det påverkat hans liv och varför han tvingades lämna återbud. Den här kvällen på Ryttartopet är viktig för Adam, han känner verkligen att han vill göra något för cancervården i länet.

Förberedelserna pågår för fullt, Adam letar nu sponsorer bland företag och privatpersoner inför ”En sång mot cancer”. Några har redan ställt upp med pengar men Adam hoppas på fler omtänksamma företag och organisationer som vill visa sitt engagemang och att man bryr sig. Du som vill, kan ringa Adam på 073-621 58 98.

Han hoppas givetvis också på många generösa gåvor från privatpersoner som vill bidra.

Alla pengar från kvällen tillfaller Cancerstiftelsen i Kronobergs län. Vill du ge en gåva direkt kan du antingen sätta in på stiftelsen bankgiro 5397-9613, eller swisha till 123 123 78 41, glöm inte att ange "Adam" som meddelande.

På kvällen den 29 juni kan du vinna fina vinster! Ett herrarmbandsur från Armani värt 2 300 kr och ett halssmycke ”Hope” från Efva Attling värt 1 450 kr. Vinsterna är skänkta av SoHo i Växjö och är högvinster i ett lotteri för kvällen där vi säljer 200 lotter för 20 kr st.

Boka in onsdagen den 29 juni kl 19 på Ryttartorpet i Växjö. Det blir en kväll att minnas.