Det blev en underbart trevlig kväll med Allsången i Linneparken tillsammans med drygt 5 000 i publiken

Allsången fyller 10 år och frågade oss i Cancerstiftelsen i Kronobergs län om vi ville hänga med på ett hörn de fyra allsångskvällarna i Linnéparken. Vi fyller ju 20 år. En bra möjlighet för oss att visa oss och göra oss kända inför en större publik så vi tackade ja.

Det ångrar vi inte, en härlig positiv stämning som byggdes upp av Peje och Augustina. Med artister som Robin Stjernberg, Timotej och Sonja Aldén. Lokalradions tävling ”Svensktoppen nästa” och framför allt den fantastiska publiken.

Vi fick också möjlighet att presentera oss på scenen och vi tog med oss chefen för Onkologen, Göran Carlstedt och chefen för Kirurgen, Per Weber, som intervjuades av Erika Florentzon om hur det står till med cancervården i länet. Bengt Martinsson och Göran Palmquist berättade om stiftelsen verksamhet.

I vårt lilla tält kunde besökarna köpa förköp till våra konserter med Sanna Nielsen och Jessica Andersson. Några köpte pins och några anmälde sig till MånadsGåvan.

Premiär var det också för vårt speciella Allsångslotteri. För 20 kr lotten kan du vinna en gitarr som är signerad med artisternas autografer. Du kan också vinna biljetter till våra jubiléumskonserter. Vi tog med oss 500 lotter och dom tog slut på en timme. Till nästa måndag tar vi med fler, vi lovar.

Vi ser redan med stor förväntan fram mot den 9, 16 och 23 juli. Starfältet den 9 juli: Sanna Nielsen, The Moniker och Love Generation. Den 16 juli: David Lindgren, Black Jack och Amy Diamond. Den 23 juli: Niklas ”Cue” Hjulström, Pernilla Wahlgren och Molly Sandén.

Missa inte en av sommarens höjdpunkter i Växjö, måndagskvällarna i juli i Linnéparken. Vi ses!

Förberedda med lotter strax innan Allsångsfesten drar igång.

Cancerstiftelsen på scenen, Erika intervjuar Göran C, Per, Bengt och Göran P.

Tillbaka till Arkiv 2012