David Lindgren drog upp tempot och publiken var med på noterna
den tredje Allsångskvällen

Ett tråkigt regnväder tre timmar före Allsångsstarten fick nog en och annan att avstå Allsången den här kvällen men trots det var det ca 4 500 som hittat till Linnéparken den här kvällen och många med picnic-korgar fyllda till bredden.

Och de fick många upplevelser att ta med sig hem. Populärast var nog David Lindgren och hans dansare som med sin energi tog publiken med storm. Kön verkade aldrig ta slut när han till sist satte sig för att skriva autografer.

Amy Diamond lockade många yngre åskådare som slog sig ner i gröngräset alldeles vid scenkanten och när Black Jack spelade kunde några danssugna inte hålla sig längre.

Kvällens överraskning var av högsta klass, Per Andersson, han som för en vecka sedan pussade Månz Zelmerlöw på munnen vid den mindre kända Allsång på Skansen, ni vet. Per gick på högvarv och fick publiken att vrida sig av skratt som stå-up-komiker och hans Ullaredsång gick hem den också.

Peje och Augustina ramade in kvällen tillsammans med alltid lika glada Erika. Fantastiskt att få vara med om sådan stämning och uppleva så många högklassiga artister i sommar-Växjö en måndagskväll i juli. Nu ser vi fram mot finalen den 23 juli. Du kommer väl?!

En sak till värd att notera. Vid två tillfällen har vi passerat Linnéparken morgonen efter Allsången och där finns inte ett spår efter de 5-6 000 personer som hade så trevligt kvällen före. Otroligt! En eloge till arrangörerna.

Amy Diamond lockade många unga besökare till Linnéparken.

Energi, kraft, utrstrålning, röst, ja, han har det mesta, han David.

Här har David klivit ut i publikhavet för att få alla att sjunga med.

Dansbandet Black Jack hade inga problem att leda allsången.

När Black Jack spelar upp till dans är det svårt att sitta still.

Kvällens överraskning kom som en stormvind medvärldenslängstasläktförhållandeord.

Många njöt i kvällssolen i välfyllda Linnéparken.

Tillbaka till Arkiv 2012