Här är alla vinstnummer i Allsångslotteriet den 6, 13, 20 och 27 juli.

Ett ihärdigt regnande före Allsången skrämde bort den stora publiken men drygt 1 500 tappra hjältar fick vara med om en hejdundrande finalkväll, den bästa av alla sa en del.
Magnus Carlsson var det stora dragplåstret och gjorde ingen besviken. På tal om drag, Babsan var den hemlige gästen till publikens stora förtjusning. TT Grace bidrog också men ännu mer populära var gänget från Let’s dance med Tobias Karlsson i spetsen tillsammans med Maria med Växjöanknytning. Hon är gift med Österliraren Andreas Bild.

Länsfinalen i ”Svensktoppen nästa” vanns av Simon och Tim med låten ”Soul on fire”.

När det gäller Allsångshäften slogs ett sorts rekord den här finalkvällen. Besökarna köpte 400 sånghäften vilket sett till antalet besökare innebär att fler än vanligt handlade och därmed bidrog med ytterligare 4 000 kronor till en bättre lokal cancervård. Sammanlagt har publiken bidragit med 26 000 kronor på fyra kvällar plus lite till i ännu ej räknade pengar i bössor.

Vi vill passa på att tacka alla som på olika sätt bidragit till detta, Peje och Augustina, alla artister, alla som skänkt vinster, Växjö DFF och givetvis du som köpt Allsångshäftet.

Och ett stort grattis till alla vinnare i lotteriet!

Tillbaka till Arkiv 2015