Köp ett Allsångshäfte och bli en vinnare på flera sätt

Måndag den 1 juli är det dags för premiär på årets upplaga av Allsång i Linnéparken i Växjö. Programledare är Nils Åkesson och Maria Wranå från VäxjöRevyn.

Då kommer även Cancerstiftelsen att vara på plats och som vanligt säljer vi Allsångshäftet tillsammans med Växjö DFF. I häftet hittar du kvällens låtar. Det kostar 50 kr och för varje sålt häfte går 10 kronor till den lokala forskningen och cancervården.
Det är fritt inträde så vi hoppas att riktigt många köper sånghäftet som dessutom är en lott i ett lotteri med många fina vinster.

Varje kväll drar vi 17 nya vinnare. Alla vinsterna är skänkta av givmilda sponsorer och på vinstlistan här under ser du vad du kan vinna. Totalt vinstvärde varje kväll är 10 065 kronor.

Vinnande nummer läses upp under kvällen och dragningslistan finns i vårt tält, vid sidan av scenen, från ca kl 20.00. Den kommer också att finnas på vår hemsida senast veckan efter allsångskvällen.
Vinstutlämning sker varje allsångskväll vid tältet. Har du missat att hämta din vinst kan du ringa oss på tfn 073-09 188 89. Sista dag för vinstutlämning är den 27 augusti 2019.

Stena Recycling ger dig också chansen att vinna en container för en vecka med fri utkörning och avhämtning. När du besvarar en fråga som finns i sånghäftet är du med och tävlar om den vinsten.

Nu håller vi tummarna för fyra härliga sommarkvällar med riktig folkfest i Linnéparken och önskar dig lycka till med ditt Allsångshäfte.

Vill du köpa sittplatsbiljett kan du göra det på vaxjorevyn.se

Allsången börjar kl 19.00 och slutar runt 21.00 och artisterna är:

Måndag 1 juli: Andreas Wiese och Peter Jezewski
Måndag 8 juli: Shirley Clamp och The Souhtbounds
Måndag 15 juli: Sean Banan och Richard Herrey
Måndag 22 juli: Tommy Nilsson och Mona G