Träffa oss på Allsången i Linnéparken i Växjö
– fyra måndagar i rad med premiär den 7 juli

Nu är det klart, för tredje året i rad kommer Cancerstiftelsen i Kronobergs län att finnas på plats under Allsångskvällarna i Linnéparken i Växjö. Som vanligt kommer vi att sälja våra populära lotter med fina vinster i potten.

På den nya scenen kommer en rad toppartister att framträda. Det börjar med ett återbesök när Robin Stjernberg kommer på premiären den 7 juli. Robin som ifjol tävlade för Sverige i den stora Melodifestival-finalen, kommer till Växjö för andra gången.

Den 14 juli är det dags för Niklas Strömstedt med sin nya akustiska grupp som inkluderar Eric Bazilian, sångare i The Hooters och Alexis Cunningham från USA.
Stämsång och med folkvisekänsla utlovas.

Allsångskväll nummer tre, 21 juli, bjuder på Anton Ewald och Lili och Susie. Anton slog igenom i Melodifestivalen förra året då han kom fyra med låten ”Begging”. Lili och Susie spred discofeber på 80-talet men gör nu come-back.

Finalkvällen 28 juli hälsar vi Louise Hoffsten välkommen, en av våra mest populära sångerskor, nu aktuell med Elvis-tolkningar. Kanske har hon munspelet med sig.

Den sista magiska kvällen innehåller dessutom ett världsband.

Sweet har sålt över 55 miljoner skivor, toppat listorna i 34 länder. Minns du 70-talshitsen ”Ballroom Blitz”, ”Fox On The Run” eller ”Poppa Joe”? Det lär bli drag i Linnéparken.

Utöver det här digra programmet ska ett gäng lokala förmågor tävla i ”Svensktoppen nästa”.

7 juli: Tim Lööv ”Country road”, Älven ”Fri från”, Madlow ”Shattered heart”.

14 juli: Maria Skybäck ”Det har tagit lite tid”, My dear addiction ”All white”, Robin Sköneskog ”This is my time”.

21 juli: Rebecca Fredriksson ”When the blackbirds sing”, Have gun will dance ”Hometown”, Rubank ”Till Eternity”.

28 juli: Final mellan de tre delfinalvinnarna.

Det är lika bra att redan nu leta fram picknickgrejorna och börja putsa, tvätta filten och reka plats. Det kommer att bli fantastiska kvällar med härlig stämning.

Vi ses!

Tillbaka till Arkiv 2014