Fynden duggade tätt när Carlssons ordnade auktion och skänkte hälften av pengarna till vår stiftelse

En Asko induktionsspis med varmluft för en tredjedel av ordinarie pris eller en Melitta Espressomaskin för halva priset, det var några av dagens bästa fynd när Carlsson ordnade auktion med 22 utrop. Allt från vitvaror och trädgårdsredskap till rödvinsglas.

Mitt på dagen höjde utroparen Hanz Henriksson klubban och svingade den med ackuratess inför ett hundratal spekulanter. En knapp timmes underhållning som inbringade 31 750 kr varav hälften alltså, tack vare Carlssons, nu går till en bättre cancervård lokalt.

– Jag hade nog hoppats på lite mer folk och därmed en större summa men vädrets makter har inte varit helt på vår sida, menade en trots allt ganska nöjd Tommy Svensson, VD på Carlssons.

Under lördagen besökte drygt 1 200 personer mässan på Carlssons. Största intresset visades nog de helautomatiska robotgräsklipparna men även Stensåkras goda korvar hade en strykande åtgång.

Cancerstiftelsen var på plats under hela dagen och vi fick möjlighet att svara på frågor och sprida information om vår MånadsGåva.

– Vi är väldigt tacksamma för att Carlssons bjuder på den här möjligheten att berätta om vår verksamhet samtidigt som vi får ta emot ett rejält bidrag, förklarade Bengt Martinsson, ordförande i Cancerstiftelsen i Kronobergs län.

En kul händelse var när vår granne på mässan, en av världens största tillverkare av grillar, upptäckte att en av våra närvarande styrelseledamöter heter Per Weber. Han blev givetvis omgående förärad en keps med sitt namn på….

Kerstin, Bengt och Per informerade om månadsgåvan.

Rutinerade utroparen Hanz Henriksson gjorde sitt bästa för att underhålla och trissa upp priserna.

Glada miner när vår ordförande Bengt Martinsson får en check på 15 875 kronor av Carlssons VD Tommy Svensson.

Tillbaka till Arkiv 2012