Glasauktion i Målerås lördag 2 dec kl 13

Förena nytta med nöje och kom till Målerås på Glasauktion lördagen den 2 december kl 13. Vackra kristallföremål av allehanda slag och i varierande prislägen, går då under klubban som svingas av den välkände utroparen Hanz Henriksson.
Du kan fynda allt från praktfulla Faun i Järn&Kristall-serien till aktuella ljuslyktan Tomten i DeLight-serien. Totalt handlar det om 24 utrop av högklassig kristall i förstasortering.

Carolina Klüfts OS-Guld-tröja

Som en lite extra spets på auktionen, kan du ropa in Carros tävlingströja från OS i Aten 2004 då hon vann Guldet. Carolina skänker tröjan och pengarna den ger till vår verksamhet, vilket vi tackar henne varmt för.

Hälften av pengarna för glaset går
till att förbättra cancervården

Glasauktionen i Målerås är ett initiativ från Mats Jonasson Målerås och sker i samarbete med Cancerstiftelserna i Kronobergs och Kalmar län.
Av alla pengar som auktionen ger, får Cancerstiftelserna hälften av summan.

Visning från kl 10 och möjlighet
att lägga bud via Internet

Vill du ta en närmare titt på glaspjäserna som ropas ut, öppnar vi för visning från kl 10.
Gör du en utflykt kan det vara bra att veta att Wärdshuset Hyttan på glasbruket, serverar en julinspirerad buffé. Har du inte möjlighet att komma, kan du via wwww.matsjonasson.com se glaset som ropas ut och du kan också lägga ett bud direkt via sidan.

Välkommen till Målerås med din omtanke och generositet!

Tillbaka till Arkiv 2006