Cancerstiftelsen ber 500 företag i länet om en JulGåva för att utveckla vården

I dagarna skickar Cancerstiftelsen i Kronobergs län ut ett brev till närmare 500 företag och organisationer i Kronobergs län där vi berättar lite om vår uppskattade och betydelsefulla verksamhet. Vi skriver också att vi närmar oss en av årets största högtider då vi umgås med nära och kära lite mer än vanligt. Det är också den tid på året då vi är som mest givmilda och vi passar givetvis på att uppmana omtänksamma chefer/företagsledare och företag, att i år tänka på just vår verksamhet med en generös JulGåva till Cancerstiftelsen.
Vid större gåvor överlämnar vi ett inramat Tack-diplom. Om något företag är intresserat av att exponera vårt varumärke tillsammans med sitt eget under en viss tid, kan vi diskutera det också som ett litet samarbetsbevis. Vi brukar dessutom berätta här på vår hemsida vilka företag som bidragit med en JulGåva, men det går lika bra att vara anonym, det väljer ni själva.
Om du av någon anledning inte fått vårt brev är du varmt välkommen att ringa oss på 0470-18889 eller e-posta oss på post@cancerstiftelsen-kronoberg.se så kontaktar vi dig eller skickar brevet.
Vi behöver väl inte påminna om den goodwill en sådan här JulGåva ger ditt företag.

Det här brevet når i dagarna nära 500 företag i länet, som vi hoppas är generösa nog att ge en JulGåva till vår verksamhet.

Tillbaka till Arkiv 2010