Dubbel kamp för Tingsryds AIF mot Almtuna på onsdag

– Man brukar ju säga att alla matcher är viktiga men det råder ingen tvekan om att tre poäng mot Almtuna skulle värma lite extra, säger Daniel Wallin, marknadsansvarig i TAIF.

– Det gäller att ta kampen och spela med stort hjärta. Plus att vi förväntar oss ett massivt stöd från fullsatta läktare, menar Daniel.

Till den viktiga matchen väljer klubben att ta upp en annan kamp samtidigt. Cancerstiftelsen i Kronobergs län har bjudits in som matchvärd och finns på plats för att samla in pengar till den så viktiga lokala cancervården och forskningen.

– Tyvärr är det ju så att vi alla har någon i vår närhet som drabbats och nu hoppas vi att alla TAIF.are visar sitt rätta hjärta och ger en gåva, liten eller stor, till det här angelägna ändamålet, säger Daniel. Kanske några företag som också vill visa sin omtanke.

– Vi kommer att ha ungdomar som går runt med bössor och det går att anmäla sig som månadsgivare. Kan du inte komma på matchen kan du swisha till 123 123 78 41, skriv TAIF.

– Vi är väldigt tacksamma för TAIF:s fina initiativ som ger oss möjlighet att vara med vid matchen. När vi var här i december 2017 fick vi in drygt 16 000 kronor. På onsdag slår vi både Almtuna och det beloppet. Med 2 000 på läktarna och 20 kronor var, blir det 40 000 kronor, hoppas Bengt Martinsson, ordförande i Cancerstiftelsen i Kronobergs län.