500 företagare i länet får en förfrågan om att skänka en JulGåva till vår verksamhet

Det har redan blivit en tradition att vi ger länets företag möjligheten att bidra till en bättre cancervård lokalt. Julen är en högtid som präglas av givmildhet och nu vädjar vi ödmjukt om en särskild JulGåva från alla omtänksamma företagare.

Många vittnar om att det går slentrian i julklappar till personal och kunder, julkort och julbord. Visst förtjänar säkert de flesta den lilla extra uppmärksamhet som ges inför den stora helgen men samtidigt finns det kanske utrymme för en annorlunda tanke.

Flera företagare har redan insett att en del av pengarna istället kan gå till ett ändamål som alla sätter värde på, något som ger ett gott anseende och har en djupare betydelse och mening. Som visar att företaget bryr sig på ett positivt sätt.

Dessutom kommer ju pengarna till användning på det lokala planet, där de här företagen verkar och där personalen lever och bor.

Vid summor från 5 000 kronor får dessutom företaget ett inramat diplom att hänga på lämplig vägg där det vittnar om den goda tanken. Vill ni synas tillsammans med vårt varumärke kan vi diskutera det.

Har du inte fått ett brev från oss kan du givetvis bidra ändå. Sätt in din JulGåva på vårt bankgiro 5397-9613.

I år hoppas vi på nytt rekord med många nya JulGåvor.

Vi önskar er alla en Omtänksam Jul och Ett Gott Nytt År!

Tillbaka till Arkiv 2011