Fynda i kristall eller ropa in
Carolina Klüfts tävlingsdräkt.
Glasauktion i Målerås söndag 4 nov.

Cancerstiftelsen i Kronobergs län och Mats Jonasson Målerås ordnar för andra året i rad en glasauktion där överskottet går till en bättre cancervård i länet.


Drygt 30 konstverk i kristall

-Här finns fynd att göra i alla prisklasser. Från Mats Jonassons ljuslyktor och vackra smycken, till Erika Höglunds helt unika "Siren" som bara finns i detta enda exemplar, berättar Martin Robertsson, Sverigechef på Mats Jonasson Målerås.
-Bara den borde inbringa ett femsiffrigt belopp, gissar Martin.


Carolina Klüft bidrar också

Alla som känner till vår OS-, VM-, EM-guldmedaljör, vet att hon känner starkt för sina utsatta medmänniskor.
-Vi är väldigt tacksamma för att Carro än en gång visat sin generositet och skänkt en signerad tävlingsdräkt till auktionen, säger Bengt Martinsson, ordförande i Cancerstiftelsen.Martin Robertsson, Sverigechef på Mats Jonasson Målerås, håller om Glasauktionens praktpjäs, Erika Höglunds unika "Siren". Göran Palmquist från Cancerstiftelsen visar Carolina Klüfts signerade bidrag till helgens auktion.


Tjuvtitta på www.matsjonasson.com

Om du inte kan hålla dig till visningen från kl 10 söndagen den 4 november, kan du titta in på glasbrukets hemsida. Där finns utropen på bild.
-Vi hoppas givetvis på massor av givmilda människor på plats i Målerås. Att ropa in vackert kvalitetsglas och samtidigt bidra till en bättre cancervård i länet, är verkligen att förena nytta med nöje, säger Bengt.

Bud via e-post och telefon

-Och har du inte möjlighet att komma, kan du på hemsidan lägga ett bud via e-post, eller ringa vår budtelefon, numret hittar du på samma sida, förklarar Martin Robertsson.
-Vi på Mats Jonasson Målerås hoppas givetvis att det ska bli en rejäl slant över, det känns mycket tillfredställande att kunna dra ett litet strå till stacken genom det här samarbetet avslutar Martin.

Tillbaka till Arkiv 2007