Kampen mot cancer viktigare än julkort till kunder och leverantörer

Det var Per Henriksson, VD för AB Gustav Karlssons snickerier i Tingsryd som ringde. Han undrade hur man gör om man vill skänka en julgåva.
– Vi känner att vi, istället för julkort till våra kunder och leverantörer, vill vara med och bidra till en förbättrad forskning och cancervård, sa Per.

Att ge en julgåva är enkelt, du sätter bara in pengar på vårt bankgiro 5397-9613. Om julgåvan är stor, från 5 000 kronor och uppåt, lämnar vi över ett inramat diplom som bevis på vår tacksamhet.

– Låter trevligt, det ska vi hänga upp så att både personal och besökare kan se att vi är ett omtänksamt företag, menade Per.

– Det känns rätt att göra så här, vi har förlorat nära anhöriga i denna eländiga sjukdom och nu vill vi tillsammans med er och andra vara med och bidra i kampen, förklarar Per Henriksson.

Cancerstiftelsen i Kronobergs län är väldigt tacksamma för den generositet som några företag visar vid juletid. Ett lysande exempel är Carlssons i Växjö som gjort det till en tradition att ge en julgåva till vår stiftelse varje år.

Kanske något att ta efter?!

Tillbaka till Arkiv 2013