Kvarnavallafesten för hela familjen är tillbaka med ”Spring för livet”

Det blev en rejäl succé när Kvarnavallafesten gjorde comeback på allvar förra året. På lördag är det dags igen och det är uppbullat för en riktig familjefest från morgon till kväll. Ett av inslagen är loppet ”Spring för livet” som samlar in pengar till Cancerstiftelsen genom startavgifter och företag som bidrar per startande. Allt pekar på att fjolårets kanonresultat,
40 000 kronor kommer att slås.

Familjefesten börjar redan kl 10 med bakluckeloppis och har musik och dans med ”Rött me’ vita knutar” som avrundning sen kväll. Hela programmet ser du längst ner.

Knatteturneringen Borox Cup startar 10.30 och barnloppet Kvarnenknatet 300 m drar igång 12.15 med priser till alla deltagare.

Kl 13 är det start för ”Spring för livet” (gångklass finns) med 3 sträckor, 4, 7 eller 10 km. Av startavgiften på 100 kr går 40 till den lokala cancervården och forskningen. Dessutom skänker minst 25 företag 20 kr per startande till samma goda ändamål. Ju fler som startar, desto mer ger insamlingen, enkelt uttryckt.

Musikquiz, sommartallrik, öltält och derby för A-laget mot Hallaryd är andra höjdpunkter att uppleva den här härliga familjelördagen på Kvarnavallen i Virestad.

Vi från Cancerstiftelsen i Kronobergs län är givetvis på plats för att berätta om vad vi sysslar med och svara på eventuella frågor om vår verksamhet. Och för att njuta av den fina stämningen samtidigt som vi tackar för ett fantastiskt initiativ och för det givande arbete som arrangören och alla som jobbar med evenemanget lägger ner. Alla medverkanden och företag som stöttar inte att förglömma.

Nu är det man ur huse som gäller, vi ses på Kvarnavallen på lördag!