Louise Bjällebo gav oss 18 000 kronor från "En kväll för livet"

Vi läste i lokaltidningen att Louise skulle ordna en gala i Åseda för att samla in pengar. Trots att hennes hudcancer nu hade spridit sig och läkarna hade hittat nio tumörer, varav fem i hjärnan.
– Musiken är mitt liv, det är min medicin och det håller livet uppe, sa Louise i en intervju.

Detta var i slutet av augusti och någon gång i oktober kunde vi läsa i en ny artikel att Louise hade tänkt på Cancerstiftelsen i Kronobergs län, bland flera andra, när hon fördelade det stora överskottet som hennes välgörenhetsgala gett.

Plötsligt en dag fanns det ett meddelande på vår telefonsvarare, det var Louise som berättade att hon hade satt in pengarna till oss och att hon ville överlämna ett kort som ett litet bevis på bidraget.
– Vi får jaga varandra, jag är på stan ibland och på behandling ibland, sa hon.

Några dagar senare kom det ett stort kuvert med posten och det innehöll det där färgglada kortet som hon pratat om. Det som finns på bilderna här.
Jag fortsatte att jaga Louise på mobilen för jag ville så gärna ha ett foto till den här sidan när hon överlämnar kortet och gåvan till oss.

Så i början av november fick jag förklaringen till varför vi inte fått kontakt med varandra när jag läste att du gett upp din kamp den 4 november.

Det känns verkligen jobbigt att vi inte fick träffas och att vi inte fick tacka dig personligen för din gåva, men du följer oss säkert från ovan och kan ta emot vår tacksamhet på det här sättet.

Tack Louise!

Göran Palmquist
Cancerstiftelsen i Kronobergs län

Tillbaka till Arkiv 2013