Rösta på Växjö Lucia via sms så ger du pengar till den lokala cancervården och forskningen

Fram till och med julskyltningssöndagen den 29 november kl 24.00 kan du rösta på vem du tycker ska bli årets Växjö Lucia. På kvällen måndagen 30 november åker vi hem med tårta till den som fått flest röster, som en liten överraskning.

Kröningen av Växjö Lucia sker lördagen den 12 december kl 16.00 på Residensets balkong av landshövding Kristina Alsér. Luciatåget åker med häst och vagn från Oxtorget ca kl 15.30 via Storgatan till Stortorget. Anförda av Tomteorkestern som sig bör.

Vill du se kandidaterna presenteras i verkligheten innan du röstar, har du följande alternativ:

torsdag 26 nov, Vida Arena vid matchen Lakers-Modo

lördag 28 nov kl 14.00, Grand Samarkand

julskyltningssöndagen 29 nov kl 13.30, vandring Sandgärdsgatan från Söders Blommor,
kl 14.00 Linnégallerian, kl 15.00 Speakers Corner, kl 16.00 Tegnérgallerian.

Helst vill vi att du sms-röstar, det kostar 10 kr och 7,50 tillfaller Cancerstiftelsen. Sms:a till 72672, skriv vxlucia (mellanslag) och sen numret på kandidaten du röstar på. Andra sätt att rösta är via e-post eller med röstsedel som finns på plats. Mer information om kandidater och röstning hittar du på vaxjolucias hemsida.

Passa på att stoppa ett bidrag i insamlingsbössorna som luciatåget går runt med. I år hoppas Föreningen Växjö Lucia passera den magiska sexsiffriga gränsen för gåvan till Cancerstiftelsen i Kronobergs län. Och du kan hjälpa till!

Tillbaka till Arkiv 2015