Växjö Lucia samlar in pengar till den lokala cancervården

Luciakommittén arbetar nu för fullt med allt som hör ett Luciatåg till. Nu söker vi kandidater och de första anmälningarna har börjat droppa in.

Fram till den 21 oktober går det bra att skicka in anmälan via Växjö Lucias hemsida eller via post med en kort beskrivning av dig som person eller av den du anmäler, om du anmäler någon annan. Glöm inte att bifoga ett nytaget porträttfoto.

En jury väljer sedan ut sju personer som går vidare till en allmän omröstning. De sju kandidaterna presenteras i Smålandsposten, på hemsidan: vaxjolucia.se, facebook, köpcenter och butiker och vid andra evenemang som Julskyltningen på stan.

Rösta kan du göra med en kupong som finns i Smålandsposten och på andra platser eller via Växjö Lucias hemsida.

Någon av de första dagarna i december kommer vi att avslöja vem som får förtroendet att bära ljuskronan som den första Växjö Lucia.

För att göra det här möjligt är det nödvändigt med generösa sponsorer. Tycker du att Växjö Lucia är ett trevligt inslag i vintermörkret är du välkommen att höra av dig.

I samband med att Växjö Lucia framträder med sitt skönsjungande luciatåg, kommer insamling att ske och allt överskott går till den lokala Cancerstiftelsen i Kronobergs län.

Ett par av arbetsgruppens kontaktpersoner är Violeth Bergström, fd luciakandidat, telefonnummer: 076-824 43 80 och Ulf Bergström, telefonnummer: 070-540 34 04.

Vi ser fram mot den härliga stämning som ett luciatåg sprider på stan.

Du kan följa Växjö Lucia på Twitter!

Arbetsgruppen.

Tillbaka till Arkiv 2013