"Tro på dig själv" med Ola Skinnarmo
drog fullt hus och gav 70 000 kronor
till Cancerstiftelsen

- Jag fick idén förra våren, vi ville variera oss och göra något för företagen som dom skulle kunna använda sig av. Jag hade hört Ola och hans "Tro på dig själv" var ju som klippt och skuret för detta. Perfekt inspitation för företagen och personalen, säger Ulrika Söderström från Allbo Rotaryklubb i Alvesta som arrangerade.

Klubben har vänt sig till företagen i Alvesta med omnejd och sålt biljetter för 500 kronor styck och det blev fullsatt, 245 platser. Priset inkluderade lite mingel och en bit mat.

- Överskottet bestämde vi skulle gå till den lokala cancervården vilket fick även Ola att gå ner i gage fortsätter Ulrika.

- Och vilken succé det blev, vi har fått sån härlig respons. Det känns verkligen helt rätt, menar Irene Hellqvist som är ordförande i Allbo Rotaryklubb i Alvesta.

- Nu har klubben gett företagen ett verktyg att jobba vidare med i vardagen för att utveckla personalen. Samtidigt som människor som verkligen behöver tro på sig själva, dom som drabbats av cancer, har fått ett bidrag som förbättrar vården i länet.

- Från Cancerstiftelsen i Kronobergs län är vi givetvis väldigt tacksamma för det här initiativet. För oss är det en väldigt stor summa pengar som vi nu lovar ska komma till användning i byggandet av en bättre vårdapparat för cancerdrabbade, tillade Bengt Martinsson, ordförande i Cancerstiftelsen i Kronobergs län, när han tagit emot pengarna.Bengt med checken omgiven av Ulrika Söderström och Irene Hellqvist från Allbo Rotaryklubb i Alvesta.

Tillbaka till Arkiv 2008