Vendela Hollström och Inge Fridén ställer upp när Adam och Madeleine tvingas hoppa av

En akut operation gör att ”En sång mot cancer” på Ryttartorpet i Växjö den 24 juni, med Adam och Madeleine, får skjutas fram till nästa sommar. Det insamlingen gett hittills sparar vi till det tillfället.

– Tråkigt för Adam och Madeleine och för publiken och oss, men hälsan går givetvis före, säger Olle Svensson på Ryttartorpet.

– Samtidigt är vi tacksamma för att Vendela Hollström och Inge Fridén kan ställa upp med så kort varsel den här onsdagskvällen, fortsätter Olle. Behållningen för kvällen går till Cancerstiftelsen i Kronobergs län och den lokala cancervården.

Inge Fridén är välkänd för de flesta och något av en stammis på Ryttartorpet, Svennes Svängäng är ju trogna publiken på Ryttartorpet.

Vendela Hollström från Lammhult har faktiskt också framträtt här tidigare när hon var 10 år. Nu studerar hon på musikgymnasiet AMB i Tingsryd och har hunnit medverka både i Lilla Melodifestivalen och Idol.

– Vi hoppas på fint väder och storpublik och tänk på att ta med en sedel eller två till insamlingen för den lokala forskningen och cancervården. Jag vill också rikta ett stort tack till Ryttartopet för deras generostitet och deras omtanke om vår stiftelse, säger Bengt Martinsson, ordförande i Cancerstiftelsen i Kronobergs län.

För dig som vill stödja Adam och Madeleines "En sång mot cancer" går det bra att kontakta Adam på 073-621 58 98, eller via e-post adam.alriksson@icloud.com

Sätt gärna in ett bidrag direkt på bankgiro 5397-9613, märk inbetalningen "Adam Ryttartorpet".

Vill du läsa mer om Adams tuffa kamp hittar du hans berättelse här.

Välkomna till Ryttartorpet!

Tillbaka till Arkiv 2015