”En sång mot cancer” på Ryttartorpet onsdag 24 juni
med Adam och Madeleine

Tre gånger har han vunnit över sin cancer, Adam är en riktig kämpe. Vid sin sida har han sin fru Madeleine och det lilla miraklet, dottern Nova. Den här kvällen framträder Adam och Madeleine Alriksson från Rottne med sång, musik och många tänkvärda ord kring deras resa med sjukdomen cancer.

– Vi ville gärna göra något för den lokala cancervården och när vårt engagemang den här kvällen på Ryttartorpet blev klart, föddes idén, Vi skänker vårt gage och vi hoppas att många företag, organisationer och privatpersoner också ställer upp och ger ett bidrag.

– Publiken som kommer ska givetvis också få möjlighet att ge en gåva när vi har insamling under föreställningen. Fika och lotteri kanske, vi får se vad kvällen erbjuder.

– Nu håller vi tummarna för att vädrets makter är på vår sida den här onsdagskvällen och att vi kan se fram mot en riktig folkfest.

Vill du komma i kontakt med Adam för att sponsra eller ge bidrag är numret 073-621 58 98. Eller e-post adam.alriksson@icloud.com

Eller sätt in ett bidrag direkt på bankgiro 5397-9613, märk inbetalningen "Adam Ryttartorpet".

Vill du läsa mer om Adams tuffa kamp hittar du hans berättelse här.

Välkomna till en annorlunda sommarkväll på Ryttartorpet!

Uppdaterat: En akut operaration gör att ”En sång mot cancer” med Adam och Madeleine får skjutas fram till nästa sommar. Det insamlingen gett hittills sparar vi till det tillfället.

Tillbaka till Arkiv 2015