Tingsryds AIF visar omtanke med insamling vid fredagens MODO-match

–Ett av våra ledord i vår verksamhet är ju hjärta och den här kvällen tänkte vi göra något speciellt för att visa det, säger Daniel Vallin, marknadsansvarig i föreningen.
– Det lokala är viktigt för oss och därför har vi valt att göra en insamlingskväll till den lokala cancervården och forskningen nu på fredag i samband med MODO-matchen.

– Tyvärr är det ju så att vi alla har någon i vår närhet som är drabbad och nu hoppas vi att alla med TAIF- hjärta sluter upp och bidrar med en gåva till den här viktiga saken, säger Daniel.

Cancerstiftelsen i Kronobergs län är alltså kvällens matchvärd och finns på plats för att ta emot anmälningar till MånadsGåvan och för att informera och samla in pengar. Ett gäng hockeyungdomar kommer att gå runt med bössor.

– Vi är både glada och tacksamma för att TAIF har tagit det här initiativet och gett oss möjlighet att vara med den här kvällen. Nu hoppas vi på rejäl uppslutning och att publiken visar omtanke om vår verksamhet med generösa gåvor, kommenterar Bengt Martinsson, ordförande i Cancerstiftelsen i Kronobergs län.

Kan du inte komma på matchen kan du ändå visa hjärta och stötta.
Swisha en gåva på 123 123 78 41.

Cancerstiftelsen är en fristående och oberoende stiftelse som står under Länsstyrelsens tillsyn. Pengarna som samlas in används till förebyggande åtgärder, utbildning av personal, modernare utrustning och lokal forskning. Allt från sorgeböcker som hjälper barn och fruktkorgar på avdelningar och boenden inför julhelgen, till forskningsstipendier, senast om en värdigare vård i livets slutskede.