Växjö DFF i nytt samarbete med vår stiftelse

Cancerstiftelsen i Kronobergs län har kommit överens med Växjö DFF om att inleda ett samarbete som bidrar till en bättre lokal cancervård här i vårt län.Växjö DFF spelar i högsta serien för damfotboll och har stora ambitioner för framtiden.

- För Växjö DFF är det här ett sätt att visa att vi bryr oss och att vi tar ett aktivt ansvar för det samhälle som vi är en del av, säger marknadschef Anders Bergstrand, Det här är ju något som tyvärr berör även våra spelare, medlemmar och supportrar och nu uppmanar vi alla att bidra.

Det första som händer är en insamlingsaktivitet vid hemmamatchen nu på lördag mot Eskilstuna. Vid den matchen är det fri entré och eftersom Cancerstiftelsen är på plats erbjuds publiken att istället ge en gåva till den lokala cancervården. Ett sätt att förena nytta med nöje.

- Vi är mycket glada för det här samarbetet och vi hoppas på ett bra gensvar hos Växjö DFF:s anhängare, kommenterar Bengt Martinsson, ordförande i Cancerstiftelsen.

En liten fingervisning kan väl vara den vanliga entrén, 120 kronor och 60 för studerande och pensionärer. Men storleken på gåvan är givetvis upp til var och en, det är omtanken som räknas.

Kan du inte gå på matchen eller vill ge en gåva redan nu, då Swishar du till 123 123 78 41.
Vi ses på Myran kl 14:00 på lördag!