Växjö DFF bjuder på fika och gör en insats för den lokala cancervården vid matchen på onsdag

Nu på onsdag den 15 maj kommer topplaget Göteborg/Kopparberg till Växjö och Myresjöhus Arena för match mot VDFF. Då bjuds det på kaffe och kakor på restaurang Östergatan från kl 17.

För alla med biljett vill säga och det hör till saken att för en sådan betalar pensionärer bara 1 krona! Enda reservationen är att först till kvarn gäller, de kan ju ta slut.

Samtidigt visar klubben sitt stora hjärta och sin omtanke genom att tillsammans med Cancerstiftelsen i Kronobergs län samla in pengar till den lokala forskningen och cancervården.

Så här skriver de på sin hemsida: ”Vi i Växjö DFF engagerar oss aktivt i samhället och därför samarbetar, vi med Cancerstiftelsen i Kronobergs län. Cancer är tyvärr något som berör de flesta av oss. Passa på att ge en gåva i bössorna på onsdag eller swisha  123 123 78 41. Tack för att ni bryr er!.”

Nu ser vi fram mot 3 poäng till VDFF:s tjejer på onsdag och många generösa och givmilda åskådare som förenar nytta med nöje med en gåva, stor eller liten, till den så viktiga cancervården här där vi lever.