Vi hoppas på en fullsatt Virestad kyrka – välgörenhetskonsert fredagen den 8 april kl 18.30

– Det är två år sen det begav sig förra gången och folk här i trakten har pratat om att det är dags igen. Så nu kör vi, säger Magnus Björkman och Sölve Johansson.

Arbetsfördelningen är enkel, Elvi och Sölve Johansson marknadsför och lockar folk till kyrkan, Magnusarna Hedin och Björkman syr ihop själva programmet för kvällen.

Ingmar Nordström blev sjuk förra gången men kommer nu istället. Det gör också John Martin Bengtsson som nyss släppt en skiva och till hösten ska spela Passarino i Phantom of the Opera som sätts upp på Cirkus i Stockholm. John Martin är dessutom stand in för Peter Jöback som Fantomen.

Kvällen bjuder dessutom på Johan Wirell, Virestad-Härlunda kyrkokör med Martin Rydén, Vendela, Gustaf och Ludwig Björkman, Magnus Björkman och presentatören Magnus Hedin. Alla medverkande ställer upp fritt för den goda saken.

Biljetterna kostar 150 kr och släpps den 14 mars på Langes i Virestad, ICA Nära i Liatorp och Anemonen i Älmhult. Ett gott råd är att vara ute i mycket god tid för säkra en plats.

Överskottet från konserten går oavkortat till den lokala cancervården och forskningen via Cancerstiftelsen i Kronobergs län.

Vill du vara med och sponsra evenemanget eller skänka en gåva kan du kontakta Sölve Johansson på 070-655 53 15.

För direkta gåvor kan du använda Cancerstiftelsen i Kronobergs läns bankgiro 5397-9613 eller swisha till 123 123 78 41. Glöm inte att skriva ”Virestad”.

Välkommen till en alldeles speciell kväll i  Virestad kyrka!

Sölve Johansson.

Tillbaka till Arkiv 2016