Ingmar, Linda och Virestad-Härlunda kyrkokör ska fylla kyrkan 
den 2 oktober i höst

Inspirerade av den magiska kvällen i Hjortsberga ordnar vi nu en Livslust-konsert i Virestad kyrka. Ingmar Nordström  är klar precis som den härliga sångerskan Linda Pettersson. För det lokala inslaget står än så länge Virestad-Härlunda kyrkokör och kvällens presentatör, Magnus Hedin. Men det kan bli fler, förfrågningar görs.

Alla medverkande ställer upp för den goda sakens skull och överskottet ska ge en rejäl slant till Cancerstiftelsen i Kronobergs län och cancervården i länet.

Det ligger mycket arbete bakom en sådan här konsert. Vi är därför ytterst tacksamma för att Sölve Johansson och hans familj har gett klartecken till att hjälpa oss med genomförandet. Familjen har nära erfarenhet av cancer, sonen Jens gick bort i alldeles för tidig ålder.

Sölve är en eldsjäl och han har ett bra kontaktnät som han nu hoppas på att använda för att fylla kyrkan men också för att få in sponsorpengar som helst ska täcka alla kostnader vid marknadsföring och i samband med själva arrangemanget.

Biljettpriset kommer att bli 150 kr och släpps för förköp runt mitten av augusti på några ställen lokalt, t.ex Langes, ICA Nära Liatorp och Anemonen i Älmhult.

För privatpersoner och företagare som känner lite extra för att sponsra det här evenemanget, går det bra att redan nu ta kontakt med Sölve Johansson. Du når honom på 070-65 55 315 eller 0476-250 15.

Vi återkommer med mer information under augusti men boka in kvällen redan nu.
Det kommer att bli magiskt.

Sölve Johansson framför kyrkan som han hjälper oss att fylla med Livslust och publik den 2 oktober i höst.

Tillbaka till Arkiv 2013