Älmhults IF firar med tröjauktion

24 september, 2019

Solen flödade över firande Älmhults IF

Solen flödade över Älmekulla när 100-årsfirande Älmhults IF bjöd in till folkfest lördagen den 21 september. I högtalarna meddelades att hela 781 personer valt att fira klubben på plats.

Det började med en match i den udda varianten Gåfotboll mellan ett kommunlag och ett veteranlag, anständigheten förbjuder oss att berätta om resultatet och det var ju inte det viktigaste.

Direkt efter matchen meddelade dagens elegant frackklädde speaker Kristoffer Åström, att nu började en veckas auktion på dessa matchtröjor och hela summan från denna skänks till Cancerstiftelsen i Kronobergs län.

Om stiftelsen och hur pengarna används fick sekreteraren i stiftelsen, Göran Palmquist, möjlighet att berätta om i en intervju med Kristoffer strax före huvudmatchen drog igång.

Resultatet i den matchen glömmer vi också och konstaterar istället att du har till lördagen den 28 september kl 12.00 på dig att lägga ditt bud på den tröja du önskar som minne från 100-årsjubiléet den här dagen.

Tack Älmhults IF och  tack till dig som bjuder på tröjorna, för din omtanke och generositet säger vi från Cancerstiftelsen i Kronobergs län.

OBS, auktionen är avslutad.