Bli månadsgivare

Tycker du att en bättre cancervård lokalt är värt 20 kronor i månaden?

Det håller nog de allra flesta av oss med om och därför erbjuder vi dig som vill bidra regelbundet till forskning och cancervård i Kronobergs län, att bli månadsgivare.
MånadsGåvan är en klubb för människor som bryr sig och som vet att ”många bäckar små” kan skapa bättre förutsättningar för den som drabbas av cancer i våra trakter.

*” anger obligatoriska fält

Enkelt och praktiskt

Allt du behöver göra är att bestämma dig för ett månadsbelopp, minst 20 kronor. Fyll i dina uppgifter i formuläret ovan, så skickar vi en anmälan till dig som du fyller i och returnerar. Sedan gör vi med hjälp av Autogiro en överföring helt automatiskt varje månad från ditt bankkonto till Cancerstiftelsen i Kronobergs län. Du behöver inte göra något mer än att känna tillfredsställelsen över att löpande göra en värdefull och viktig insats.

Ingen stor uppoffring

Tjugo kronor i månaden är ingen stor uppoffring, en påse chips, jordnötter, en chokladkaka eller en kvällstidning. Du vet säkert själv något du skulle kunna avstå ifrån, om det skulle behövas.

Tillsammans kan vi göra något stort

Lek med tanken att tusen Kronobergare skulle bidra med en tjuga varje månad, det skulle ge nästan en kvarts miljon kronor om året. Men varför stanna där – det bor närmare 190 000 personer i vårt län. Och nästan alla av oss har någon i vår närhet som drabbats, eller kommer att drabbas, av sjukdomen.

MånadsGåvan ger dig förmåner

Som medlem i vår klubb MånadsGåvan kommer du efterhand att få information och senaste nytt inom cancervården. Det kan bli utlottningar, erbjudanden och andra fördelar. Det arbetar vi på för närvarande, som medlem i vår klubb ska du få något mervärde.

Prata med dina vänner

När du bestämt dig och gjort din givmildhet till en vana i MånadsGåvan, ska du givetvis ge dina vänner samma chans. Berätta för dem hur klokt och enkelt detta är.
Prata med dina arbetskamrater, vi berättar gärna vilken arbetsgivare som har den mest generösa personalen. Kanske föreningen eller grannarna, vi lyfter fram de goda exemplen.