Cancergolfen på Växjö Golfklubb ännu större i år

2 maj, 2024
Cancergolfen på Växjö Golfklubb gav ett stort bidrag till vård och forskning

Som vanligt strålade vårsolen på Växjö Golfklubb den 1 maj när 112 spelare gick ut på banan för att spela Cancergolfen.

Förutom att alla startavgifter gick till Cancerstiftelsen, så kunde spelarna Swisha en summa vid våra gissningstävlingar och som fanns vid två hål på banan och Närmast hål-tävlingen.Totalt blev det 23 525 kronor till forskning och cancervård i Kronobergs län.

Linus Fransson och Emanuel Almespång vann Cancergolfen med sina 46 poäng, stort grattis till er!

Carl Sandlund vann ”Gissa summan” och var 21,10 från det rätta svaret som var 397,50 och Pontus Nyh vann ”Gissa vikten” och var bara 12 g från den rätta vikten som var 1 302 g. ”Närmast hål” vanns av Niclas Ahl som var 1,30 ifrån. Grattis till er också!

Ett stort tack till Växjö GK för det fina samarbetet och för att ni skänker alla startavgifterna och tack till alla spelare som kom och gjorde dagen så lyckad! 

Skrufs Glasbruk, Smålands Skafferi, ICA Kvantum Teleborg, PR Active och Hennings Konditori ställde upp och skänkte vinsterna till golftävlingen och till gissningstävlingarna. Ett stort tack till er för att ni är så generösa!

Linus och Emanuel vann Cancergolfen och fick varsin vacker vas ifrån Skrufs Glasbruk.
Vid hål 1 kunde man vinna ett presentkort när man swishade och gissade på summan av mynten i burken…
… och vid hål 10 kunde man vinna vasen Flocka från Skrufs Glasbruk om man swishade och gissade rätt på vikten.
Carina från Växjö GK och Göran från Cancerstiftelsen berättade om vår stiftelse och lämnade ut priser till de tio första vinnarparen i Cancergolfen.