Golfsöndag på Alvesta GK

27 september, 2021

Golfsöndag på Alvesta GK – för en bättre cancervård lokalt

Söndagen den 17 oktober är det dags för ”Cancergolf” på Alvesta golfklubb och nytt för i år är att vi nu ger företag i Alvesta med omnejd möjlighet att vara med och bidra lite extra till insamlingen.

Som vanligt kommer hela startavgiften från de tävlande att gå till Cancerstiftelsen i Kronobergs län och som företag kan man nu stötta insamlingen genom ”En krona poängen”.

De företag som anmäler sig till insamlingen skänker en krona för varje poäng som spelarna får, så ju fler som kommer till start och ju bättre de lyckas på banan, desto mer blir det till cancervården i länet.

– Om 50 par startar och snittpoängen blir 35 per par då blir det 1 750 kronor från varje anmält företag till insamlingen, förklarar klubbchefen Klas Eriksson. Men det kan bli mer eller mindre, beroende på hur många som startar och hur bra de spelar.

Anmälan till ”En krona poängen” görs antingen till Alvesta Golfklubb eller till Cancerstiftelsen i Kronobergs län.
När poängen räknats efter tävlingen skickas en faktura på det rätta beloppet och som ett litet bevis på vår uppskattning kommer vi att namnge givarna i ”En krona poängen” i en tackannons.

Vi från Cancerstiftelsen kommer att vara där när Cancergolfen spelas och även i år ordna en tipsrunda för de tävlande med fina vinster.


– Jag hoppas och tror på en god uppslutning den 17 oktober, säger Klas Eriksson, klubbchef på Alvesta Golfklubb.